Marcel Ciolacu, Premierul cu Gusturi Simple și Viziuni Ambițioase
Într-o dimineață obișnuită de vineri, premierul Marcel Ciolacu, însoțit de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și de președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, s-au așezat la o terasă din Suceava. Meniul lor a inclus delicatese locale: poale-n brâu, cozonac și pandișpan cu vișine. Un mic dejun tradițional, care reflectă gusturile simple și autentice ale acestor lideri politici.
Un Premier cu Simțul Umorului
Într-o postare pe Facebook, Ciolacu a glumit pe seama meniului lor, scriind: „Asta pățești când ieși la o cafea în Suceava! Începi de dimineață cu poale-n brâu, cozonac și pandișpan cu vișine! PS: Acum înțeleg și lupta lui George cu silueta”. În imagini, premierul Ciolacu pare relaxat și într-o dispoziție bună, înconjurat de colegii săi politici.
Un Premier cu Viziuni pentru Dezvoltarea României
În timpul vizitei sale la Suceava, premierul a făcut și un popas la fabrica de mezeluri Carpatis. Aici, a lăudat tradiția preparatelor bucovinene și a subliniat importanța afacerilor de familie 100% românești. „Asta înseamnă #produsinRomania ! La Carpatis în Suceava, tradiția preparatelor bucovinene este dusă mai departe, din generație în generație, printr-o afacere de familie. O afacere de succes, 100% românească, care a crescut reinvestind an de an profitul obținut. Acesta este modelul pe care dorim să-l multiplicăm în întreaga Românie! Doar dezvoltând fabricile de procesare românești putem avea mâncare sănătoasă și la prețuri accesibile pentru toți românii. Și aceasta este calea sigură pentru dezvoltarea României!”, a scris Ciolacu pe Facebook.
În concluzie, vizita premierului Marcel Ciolacu la Suceava a fost mai mult decât o simplă vizită oficială. A fost o ocazie de a se conecta cu oamenii și tradițiile locale, de a promova afacerile românești și de a împărtăși viziunea sa pentru dezvoltarea României.
Sursa: Antena 3